Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine TFX Appalachian

Lowe Alpine TFX AppalachianDe Lowe Alpine Appalachian is een complete en veelzijdige middenklasse trekkingrugzak die met ingang van modeljaar 2008 nog comfortabeler draagt dankzij de introductie van Lowe's TFX5-systeem met de mooie ergonomische heupband en zeer goed gepolsterde schouderbanden. De Appalachian heeft zich altijd onderscheiden door een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding en werd daarom vaak als beste getest; Op Pad noemde de Appalachian ooit "een absolute aanrader".

Er worden direct drie maten met het TFX-rugpand geïntroduceerd, elk met zijn eigen volume en ruglengte, waarvan de kleinste specifiek aan de vrouwelijke anatomie is aangepast. De grootse van het stel, de TFX Appalachian 75+15 is met zijn extra lange rug en grote inhoud speciaal geschikt voor de langere buitensporter. Omdat Lowe Alpine één van de weinige rugzakfabrikanten is die deze groep serieus tegemoet komt, wordt deze maat juist in Nederland –met zijn lange bevolking- direct al zeer goed verkocht.

De Appalachian kenmerkt zich door het TFX5 verstelbaar rugpand met bilaminaat heupband, twee compartimenten met wegritsbare tussenbodem, twee soufflézijvakken, zijcompressiebanden, interne en externe ritsvakken, ergonomische schouderbanden met borstbandje, uitbouwmogelijkheid (voor extra volume), handvat, elastieken bevestigingskoord, pickel/wandelstokbevestiging, extra bevestigingslussen, mesh stokvakken, regenhoes, drinkzakvoorbereiding, SOS-paneel en sleutelklip.

De verschillende uitvoeringen:
TFX5 Appalachian 75+15, EURO 179,95 (2250 gram), voor extra lange rug;
TFX5 Appalachian 65+15, EURO 169,95 (2200 gram);
TFX5 Appalachian ND 55+10, EURO 159,95 (2190 gram), damesmodel.

Load Zone (aanbevolen toitaalgewicht): 20-25 kg

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.