Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

LEKI komt met een Lady Line

LEKI komt met een Lady LineSpeciaal voor de vrouwelijke Nordic Walker introduceert Leki komende lente de Lady Line. Het merendeel van de Nordic Walkers bestaat uit sportieve vrouwen, maar er bestond nog geen eigen lijn met speciale stokken en accessoires. Daar heeft Leki echter nu verandering in gebracht! De Lady Line kenmerkt zich door lichte, sportieve en gebruiksvriendelijke stokken. De stokken hebben een vrouwelijk en eigentijds design en de serie bestaat uit een drietal modellen, te weten de Walker Platinium, de Speed Pacer Vario en de Instructor. De Lady Line van Leki sluit perfect aan bij de behoeften van de moderne, sportieve vrouw van nu!

Walker Platinium
De Walker Platinium is een vaste stok, verkrijgbaar van 100 centimeter tot en met 135 centimeter (telkens 5 centimeter oplopend). De stok heeft een carbonfactor van 100 % en is daardoor extreem licht, sterk en veerkrachtig. De Walker Platinium is voorzien van het derde generatie Trigger systeem van Leki, het Trigger 3 systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de strap makkelijk los te klikken is en nog makkelijker weer vast te klikken is. De perfecte pasvorm van de straps zorgt voor optimaal comfort tijdens het Nordic Walken.

Speed Pacer Vario
De Speed Pacer Vario is gemaakt van 100 % carbon en daardoor extreem licht. Een van de kenmerken van deze stok is het Super Lock System (SLS), wat op alle verstelbare stokken in de Lady Line van Leki zit. Het SLS systeem zorgt ervoor dat de stok niet in elkaar schuift tijdens het wandelen en biedt ook een terugdraai zekerheid van 360 graden. Tevens zorgt het SLS systeem ervoor dat de stok in hoogte verstelbaar is. De verstelmarge hierbij is 10 centimeter. De Speed Pacer Vario is verkrijgbaar in de lengte 105 centimeter tot 130 centimeter. Ook deze stok is uitgerust met het Trigger 3 systeem.

Instructor
De aparte kleur maakt van de Instructor een hippe en sportieve Nordic Walking stok. Net als de twee andere modellen uit de Lady Line beschikt ook de Instructor over het Trigger 3 systeem. De Instructor is in hoogte verstelbaar tussen 100 centimeter en 135 centimeter. De bovenbuis van de stok is gemaakt van aluminium en de onderbuis is van carbon. Het gebruik van carbon maakt van de Instructor een lichtgewicht Nordic Walking stok.

Master Short Nordic Walking handschoen
Tijdens Nordic Walking is het fijn om handschoentjes te dragen. Dit om je te beschermen tegen de regen en de kou of tegen het zweten. De Master Short van Leki heeft geen vingertoppen, waardoor je het contact met het handvat van je stok optimaal kunt blijven voelen. De binnenkant van de handschoen is gemaakt van leerachtig microfibre, dat je handen beschermd tegen zoutig transpiratievocht. Door de structuur van de micro poriƫn is de stof optimaal ademend en bovendien is deze stof drie keer sterker en slijtvaster dan leer!

Voor meer informatie: https://www.leki.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot LEKI:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.