Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Miura rugzakken voor rotsbeklimmingen van Arc'Teryx

Nieuwe Miura rugzakken voor rotsbeklimmingen van Arc'TeryxDe nieuwe Miura Serie tilt klimrugzakken naar een hoger niveau door opnieuw te bekijken hoe vorm voortkomt uit functie. De nieuwe rugzakken voor rotsachtige omgevingen zijn de verder ontwikkelde opvolgers van de RT Serie. De Miura is ontworpen voor optimale efficientie, want hij zit boordevol eenvoudige en stijlvolle oplossingen voor professioneel klimmen.

Voortbordurend op de populaire RT Serie combineert de nieuwe Miura Rugzak een RollTop™ sluitsysteem met twee zijritsen die volledig open kunnen, waardoor de gebruiker het voorpaneel helemaal kan openen en direct toegang heeft tot de volledige inhoud. Dankzij het zogenaamde Drawbridge Systeem kan men in de volledig open positie (zie foto beneden) de rugzak snel en uiterst comfortabel in- en uitpakken en beschermt hij het touw tegen schuring tijdens het beleggen. Verder is de rugzak van binnen voorzien van een opvallende voering en van lussen voor een efficiënte verdeling van uw uitrusting.

Aan de buitenkant is de rugzak voorzien van verstelbare banden die zowel verwijderbaar als modulair zijn, waardoor spullen en touwen vóór op de rugzak bevestigd kunnen worden. De Kangaroo Pocket aan de achterzijde is een grote buitenzak die toegankelijk is via ritssluitingen aan de buitenkant en binnenkant van de rugzak, waardoor u eenvoudig bij belangrijke spullen kunt als de rugzak open of dicht is. Bovendien beschermen gevulde zijwanden de uitrusting in de rugzak tegen klappen en beschermen ze harde randen tegen frictie van buitenaf.

De rugzak is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, 20L, 30L en 50L om tegemoet te komen aan een breed scala aan klimvarianten. Verkrijgbaar vanaf het voorjaar van 2008.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.