Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine komt met Alpine Attack 20

Lowe Alpine komt met Alpine Attack 20Alpine Attack 20 is de naam van de nieuwe lichtgewicht klimrugzak van Lowe Alpine. De rugzak is zo licht van gewicht dat de klimmer nog zou vergeten dat hij de rugzak draagt.

De rugzak kan zo'n 22 liter bevatten, maar tijdens het klimmen is hij (als het materiaal wordt gebruikt) klein te maken tot slechts 14 liter.

Het nieuwe 'Wrap Around' rugpand sluit zeer goed aan op de rug van de klimmer, waarbij toch alle vrijheid wordt gegeven om te kunnen klimmen.

Ondanks het kleine formaat is de rugzak compleet uitgevoerd met verwijderbare heupband, verwijderbare materiaal-lussen, waterzak-compartiment, van binnen bereikbare netzak en verwijderbare ijsbijl-lussen. De Alpine Attack 20 weegt slechts 0,7 kilo en ligt binnenkort in de winkel.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.