Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CamelBak introduceert HydroGuard

CamelBak introduceert HydroGuardIn de nieuwe modellen van CamelBak met een Omega reservoir wordt vanaf begin 2004 de nieuwe HydroGuard technologie toegepast: zilver om bacteriƫn en schimmels te weren.

Uit onderzoek van de makers van de CamelBak drinkreservoirs bleek dat consumenten zich voorl zorgen maken over hoe ze hun water-reservoir schoon kunnen houden en het water lekker (zonder bijsmaak). Het nieuwe 'HydroGuard Anti-Microbial Reservoir' en enkele nieuwe schoonmaak-accessoires moet het antwoord brengen.

Hydroguard is direct verwerkt in de wand van het reservoir en de slang, zodat het constant z'n werk kan doen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het gegeven dat zilver-ionen helpen tegen bacteriƫn.

Daarnaast zijn er enkele (nieuwe) schoonmaak-accessoires toegevoegd aan het assortiment om het schoonmaken en houden te vergemakkelijken. Zo is er een borstelset -Brush Set- om vuil direct te kunnen verwijderen uit zowel het reservoir als de slang en een 'droger' -Reservoir Dryer- om het reservoir droog op te kunnen bergen.

Hydroguard zal worden toegepast op de nieuwe modellen van CamelBak, onder andere op de hier getoonde Catalyst.

Voor meer informatie: https://www.camelbak.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot CamelBak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.