Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Veilig zonnen met sunprotect van TravelSafe

Veilig zonnen met sunprotect van TravelSafeLekker bakken in de zon is een geliefde vrijetijdsbesteding van veel Nederlanders. Een overmaat van zonlicht doet de huid geen goed! En dat dringt gelukkig bij steeds meer mensen door. Het is daarom een eerste vereiste om u in te smeren met een goed zonnebrandproduct met beschermingsfactor.

De Sunprotect van TravelSafe maakt gebruik van een revolutionaire en nieuwe techniek om de huid optimaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zonnestralen. Deze zonnebrandcrème is op basis van liposomen. Liposomen zorgen ervoor dat de crème geheel in de huid wordt opgenomen en niet als een”film”op de huid blijft liggen zoals andere zonnecrèmes. Hierdoor is hij ideaal te gebruiken bij actieve buitensporten in warme landen. De zonnebrandcrème is ontwikkeld in de Zwitserse Alpen, waardoor hij ook prima te gebruiken is in de kou op wintersport, in de bergen.

De zonnebrandcrème van TravelSafe is sweatproof, waterproof en zelfs rubproof! En is verkrijgbaar in de volgende varianten: factor 8, factor 18 en factor 30 (sun block), aftersun en lippenbalsem.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.