Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Speedmetal van X-Socks

Speedmetal van X-SocksVoor zomer 2008 presenteert X-Socks een innovatieve hardloop sok met de revolutionaire eigenschappen van Xitanit. Deze zogenaamde Speed Metal sok heeft door het gebruikte Xitanit materiaal het vermogen om warmte van buitenaf te reflecteren, waardoor de sok op de huid aanmerkelijk koeler aanvoelt. Als gevolg hiervan produceert het lichaam minder zweet en bespaart het vervolgens energie.

Door de silver lining in het voetbed voert de sok eventuele vochtigheid extreem snel af. Dit effect wordt nog eens onderstreept door de geïntegreerde AirCoolStripes. Niet alleen geeft de Speed Metal een optimaal draagcomfort en microklimaat, daarnaast voorkomt de sok blaren. Uiteraard beschikt de Speed Metal ook over bekende innovatieve X-Socks technologieën, zoals de X-Cross bandage, een anatomisch gevormd voetbed en een geïntegreerd Air Conditioning Channel. Allemaal features die hardlopen op warme zomerdagen niet langer in de weg staan.

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.