Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Cordo Fietskaartklem in A4-formaat

Cordo Fietskaartklem in A4-formaatWat is er nu mooier dan het prachtige Nederlandse landschap bewonderen vanaf de fiets? Fietsroutes leiden langs de mooiste plekjes, waar je met de auto vaak niet kan komen. Er zijn meer dan genoeg mooie routes voor handen op internet. Surfen, printen en op weg!

Mooie fietsroutes zijn op vele websites te vinden. De duidelijke, overzichtelijke kaarten, kan je eenvoudig printen en daarna in de perfect passende Cordo A4 Fietskaartklem plaatsen. Geen ingewikkeld gedoe meer met het vouwen van kaarten. Nee, de printjes passen precies in de Cordo Fietskaartklem in A4-formaat en blijven door de kunststof beschermhoes goed leesbaar, ook bij dat ene buitje dat je onderweg nog wel eens tegenkomt. De Cordo Fietskaartklem is eenvoudig te monteren met een draaiknop. Zo biedt Cordo veel fietsplezier voor EURO 20,95.

Voor meer informatie: https://www.cordo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.