Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Suunto breidt training-serie verder uit

Suunto breidt training-serie verder uitSuunto breidt de zeer succesvolle training-serie verder uit over de gehele breedte. De oude modellen zijn onder handen genomen en verbeterd en tevens is er een speciale t-serie voor dames bijgekomen. Ook is de hartslagmonitor (de borstband) sterk verbeterd en nu nog comfortabeler te dragen.

T-series for women
Voortbordurend op het succes van de Lumi-horloges, de eerste echte buitensporthorloges voor vrouwen, heeft Suunto nu ook trainings-horloges voor de dames. De Suunto t1, t1c, t3c en t4c zijn speciaal ontworpen voor dames, met een zachtere polsband en speciaal reliƫf zoals dat ook op de Lumi-horloges is te vinden. Ook de kleuren zijn aangepast aan de wensen van de sportende vrouw.

Nieuwe Suunto t6c
Ook het topmodel, de Suunto t6, is vernieuwd. Evenals de andere vernieuwde modellen van de training-serie zijn is de menu-structuur van het horloge verbeterd, waardoor ze nog makkelijker in het gebruik zijn. De Suunto t6c is voortaan ook verkrijgbaar in een kleurencombinatie van diep rood met zwart: Fusion. En wordt geleverd inclusief de nieuwe Comfort Belt.

Suunto Comfort Belt
Tegelijkertijd heeft Suunto ook de hartslagmonitor verbeterd en er een Comfort Belt van gemaakt. Deze nieuwe borstband zit comfortabeler dan gangbare banden en is bovendien voorzien van de 100% storingsvrije ANT-technologie. Dankzij een speciale strips zakt de band niet naar beneden tijdens fanatiek sporten en hoeft de band dus veel minder strak te worden aangespannen dan normaal het geval was.

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.