Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin Forerunner 50 product van het jaar.

Garmin Forerunner 50 product van het jaar.De jury van het Engelse loopmagazine Runner's Word heeft de Garmin Forerunner 50, een trainingscomputer, verkozen tot beste overall product van het jaar. De Forerunner 50 is een sport- en polshorloge met alle belangrijke trainingsfunctie, compacte behuizing en goede ergonomie. Bijzonder in deze prijsklasse is de afstands- en snelheidsmeting middels een loopsensor evenals data-overdracht naar de PC voor analyse van de training.

De Britse uitgave van Runner’s World (het grootse loopmagazine ter wereld) vergeven hun ‘Personal Best Award’ slechts in twee categorieën, de winnaars kunnen er dus buitensgewoon trots oop zijn. Garmin, wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele navigatie, won met hun Forerunner 50 de titel ‘Best Product Overall 2008’.

Een slechts 22 gram zware loopsensor meet de afgelegde afstand en de snelheid, terwijl een borstband de hartfrequentie meet. Deze gegevens worden draadloos naar de Forerunner 50 verzonden en kunnen automatisch in de PC worden ingeladen. Op die manier kunnen ook de zeer ambitieuze hardlopers hun trainingen meten en analyseren.

De exacte analyse van het trainingsresultaten kunnen lokaal op de PC worden bijgehouden met de kosteloze ‘Garmin Training Center’ of op het online trainingsportaal www.garminconnect.com.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.