Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Exclusief bij BuitenSportWinkel.nl: TrekSport

Exclusief bij BuitenSportWinkel.nl: TrekSportAl bij de start in 1990 moest TrekSport een technisch merk met een breed assortiment kleding, rugzakken en slaapzakken worden. Voor 2008 hebben we besloten het merk in de collectie op te nemen omdat het zeer uitgekiende producten aanbiedt voor een heel interessante prijs. Vanaf heden is TrekSport leverbaar in onze online winkels. Door zelf de import te regelen is het mogelijk de prijzen aantrekkelijk te houden, de voorraad goed te controleren en een breed assortiment aan te bieden.

TrekSport kiest voor de productie van de jassen, rugzakken en slaapzakken voor toeleveranciers die hun naam ruimschoots verdiend hebben in de buitensport: YKK ritsen, Duraflex gespen, Cordura en Toray Dermizax. Dat is de eerste voorwaarde om een een hoogwaardig product te kunnen garanderen.

De sportieve modellen met frisse kleuren zorgen voor een nieuw gezicht in de buitensport. Mede door die frisse en sportieve uitstraling past TrekSport perfect in de BuitenSportWinkel.nl Group waar ook SlaapzakWinkel.nl en RugzakWinkel.nl onder vallen.

De collectie TrekSport is exclusief online verkrijgbaar bij BuitensportWinkel.nl, SlaapzakWinkel en RugzakWinkel.nl

Assortiment
Het assortiment is opgesplitst in 3 verschillende segmenten die ieder een eigen doelgroep bedienen.

Active Series
Voor diegene die zich thuis voelen in de natuur, in de stad of op reis. Gear speciaal ontwikkeld en ontworpen voor trekking, reizen, stedentrips of actieve uitstapjes. Maximale bescherming, functionaliteit en een goede prijs. Iedere dag te gebruiken.

Challenge Series
Voor diegene die de uitdaging aan willen gaan. Gear speciaal ontwikkeld en ontworpen voor de buitensporter op zoek naar de smaak van het echte avontuur. De ervaring van ons expert team resulteert in een goed betaalbaar top-product waarbij de kwaliteit voorop blijft staan. De juiste mix tussen challenge en avontuur.

Expert Series
Het allerbeste uit de TrekSport collectie. Gear speciaal ontwikkeld en ontworpen voor de meest extreme omstandigheden. Ontwikkeld en ontworpen in samenwerking met een team bergsport-experts. Geen compromis, pure performance.

Accessoires
Binnen deze drie series is er gebruiksvriendelijke buitensport kleding, slaapzakken, rugzakken [groot en klein] en accessoires zoals gaiters, caps, sokken en handschoenen.

Voor meer informatie: https://www.treksport.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.