Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SALEWA Sigma Flex Ultra

SALEWA Sigma Flex UltraJe hoeft niet aan claustrofobie te lijden om in gebruikelijke, smal uitgevoerde slaapzakken een onaangenaam gevoel te krijgen. Wanneer je bewegingsvrijheid beperkt is, slaap je slecht. Wordt de slaapzak daarentegen te breed gemaakt, dan vallen meteen de verwarmende eigenschappen weg.

Outdoorspecialist SALEWA zorgt met de Flex Zone voor de perfecte oplossing voor beide problemen: het flexibele gebied rekt ter hoogte van de schouders tot 10 centimeter uit in de breedte en in het gebied rond de heupen zo’n comfortabele 5 centimeter. Bij elke beweging die het lichaam maakt, beweegt de slaapzak mee en verhoogt zo voelbaar het slaapcomfort. Wanneer de persoon in de slaapzak opnieuw stilligt, dan trekt de Flex Zone meteen weer samen en vormt zich rond het lichaam en biedt zo het meeste warmte.

De SALEWA Sigma Flex Ultra –7° kost EURO 139,95.

Voor meer informatie: https://www.salewa.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Salewa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.