Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Safari Pro modellen van Steiner

Nieuwe Safari Pro modellen van SteinerSinds kort heeft Degreef en Partner een volledig vernieuwde lijn van de Safari serie geintroduceerd. Deze bekende 'instap'serie is zodanig vernieuwd en verbeterd dat ze de naam 'Safari Pro' hebben verdiend. Gebruiksgemak is een bepalende factor bij het aanschaffen van een kijker. De Safari Pro modellen zijn lichtgewicht maar toch robuust en hebben een geheel vernieuwd uiterlijk. Door de verbeterde behuizing ligt de kijker stevig in de hand en heeft u meer grip. De nieuwe optiek zorgt voor een helder en scherp beeld en levendige kleuren.

Safari Pro 10x26
The bestseller van de Safari Pro Serie (zie foto). De 10x vergroting zorgt voor een helder en scherp beeld en brengt u dicht bij het onderwerp, ook in moeilijke lichtsituaties; de 10x26 zorgt voor een groot en stabiel beeld. Wat u ook wilt zien, niets ontgaat deze kijker!
Compact en extreem robuust. De Safari Pro 10x26 is uit voorraad leverbaar, adviesverkoopprijs EURO 189,00.

Safari Pro 8x30
De weersbestendige allrounder
Een verrekijker met het comfort van perfecte functionaliteit en het voordeel van de meest weersbestendige constructie. Ontworpen om wind, stof en zon te kunnen weerstaan. Ieder detail laat STEINER’s toewijding zien om kwalitatief hoogstaande producten te ontwikkelen.
De High-Contrast Optics zorgen voor een gedetailleerd en scherp beeld. Door het Sports-Auto-Focus systeem blijft dit beeld, na eenmalige instelling, scherp vanaf 20 meter tot oneindig. De Safari Pro 8x30 is uit voorraad leverbaar, adviesverkoopprijs EURO 229,00.

Safari Pro 8x22
Klein van formaat, groot in performance
Deze opvouwbare Safari Pro 8x22 is de meest compacte kijker in de reeks. Past in gemakkelijk in het handschoenenvak of jaszak. De combinatie van de 8x vergroting en zijn super lichte gewicht maakt deze kijker tot een perfect instrument voor alle buitenactiviteiten. De Safari Pro 8x22 is uit voorraad leverbaar, adviesverkoopprijs EURO 149,00.

Voor meer informatie: https://www.steiner.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Steiner:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.