Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Amod AGL3080 GPS Photo Tracker

Amod AGL3080 GPS Photo TrackerMet behulp van de Amod GPS Photo Tracker voegt u via een Computer, in een handomdraai GPS locatie gegevens toe aan de EXIF informatie van uw digitale Foto's. U vergeet vervolgens nooit meer waar foto's zijn genomen. Ook uw afgelegde routepad kan moeiteloos op het beeldscherm van de PC geprojecteerd worden. Deel reiservaringen met route en foto's binnen een handomdraai (online) met anderen.

PhotoTagging software voor Windows en Mac
De link tussen het GPS apparaat en uw camera is de (UTC) satelliettijd. U synchroniseert uw digitale camera of telefoon eenmalig aan de systeemtijd van de Photo Tracker. Vervolgens kunt u op pad met uw Photo Tracker om foto’s te maken. Middels de meegeleverde Windows en Mac compatibele software is het vervolgens een fluitje van een cent om de GPS data geheel automatisch in foto’s te plaatsen. Deze data wordt in de EXIF informatie van de JPEG foto’s geplaatst. EXIF informatie kan bijvoorbeeld gegevens over de digitale camera (merk en model) bevatten en gegevens over sluitertijd en belichting. En met de komst van FotoTagging nu ook de GPS positie op het aardoppervlak.

De unieke producteigenschappen op een rijtje
U hoeft nooit bang te zijn om zonder batterij capaciteit te komen te zitten. De Amod Photo Tracker werkt namelijk op 3 stuks standaard AAA batterijen die u overal kunt kopen en het zo’n 15 uur bij continue operatie uithouden. De krachtige en beproefde SiRF Star III Chipset staat garant voor nauwkeurige satelliet ontvangst en positie bepaling. Het interne geheugen van 128 MB is, zeker in vergelijking met concurrerende producten, groot te noemen. Op het geheugen kunnen ca. 256.000 waypoints opgeslagen worden. Dit staat voor maarliefst 70 uur achtereenvolgend gelogde GPS data.

Maak uw afgelegde routetrack tast –en zichtbaar op het beeldscherm van uw PC
Met de gratis beschikbare online diensten als Google Earth / Google Maps kan op basis van de data van de Photo Tracker eenvoudig een routetrack van uw afgelegde trip gegenereerd worden op het beeldscherm van een PC. Op deze manier kunt u uw route track en reis avonturen completeren, visualiseren en tastbaar maken op het beeldscherm van uw computer.

Moeiteloos delen van foto’s met anderen, eenvoudig fotobeheer
Middels het eveneens kosteloze Flickr of Locr kunnen foto’s vervolgens in een handomdraai online of per e-mail gedeeld worden met vrienden, familie en bekenden. Vanuit thuis of vanaf uw vakantie bestemming. Met behulp van de toegevoegde geografische informatie schept u bovendien orde in uw fotoverzamelingen. Uw foto’s zijn handiger in te delen en terug te vinden dan ooit tevoren.

Voor wie kan de Amod Photo Tracker een uitkomst zijn?
De beoogde gebruikers groep van dit innovatieve GPS apparaat is zeer uitgebreid, om enkele voorbeelden te noemen:
- Mensen die orde willen scheppen in hun steeds sneller groeiende digitale foto verzameling.
- (Vakantie-/Natuur-/Onroerend goed) Fotografen die de locatie van foto’s willen vastleggen.
- Reizigers die hun routetrack tastbaar willen maken op het beeldscherm van de computer. En foto locaties willen kunnen vastleggen.
- Zakelijke gebruikers (routeplayback afgelegde routes werknemers en wagens).
- Een ieder die het leuk vindt om online foto’s te delen ‘live’ vanaf een vakantie bestemming of na terugkeer van een trip van achter de computer thuis.

De Amod GPS Photo Tracker is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs bedraagt EURO 79,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.amod.nl.

Voor meer informatie: https://www.amod.com.tw/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.