Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wintec G-Trender: nieuwe GPS gadget voor outdoor sporter en wandelaars

Wintec G-Trender: nieuwe GPS gadget voor outdoor sporter en wandelaarsWintec introduceert de ultieme GPS gadget voor actieve buitensporters, hiking fanaten, fietsers, wandelaars, vakantiegangers en recreanten. Vanaf het LCD scherm, dat uitgerust is met een Backlight, kan eenvoudig en 'real time' informatie worden afgelezen als snelheid, afgelegde afstand, temperatuur, luchtdruk, lengte -en breedtegraden, hoogte en tijd. Voorts kan G-Trender u een elektronisch kompas of navigatie instructies met richting aanduiding tonen. Ook uw trainingsschema kan duidelijk in beeld worden gebracht. Alle routegegevens, fotolocaties en uw sportieve prestaties worden opgeslagen in het geheugen van de G-Trender. Vervolgens kunt u op uw computer de afgelegde route herbeleven of verdere traininganalyse doen.

Routes en foto locaties eenvoudig op beeldscherm van de PC en delen met anderen
GPS coördinaten van afgelegde routes, kunnen moeiteloos vastgelegd worden in het geheugen van de G-Trender. De verzamelde geografische data importeert u in uw computer en u kunt in een handomdraai het afgelegde routepad zichtbaar en tastbaar maken op het beeldscherm van uw PC. U kunt uw afgelegde route bijvoorbeeld bekijken en delen met familie en vrienden op gratis online diensten als Google Earth of Google Maps. Ook de exacte locaties van uw digitale foto’s kunnen middels de meegeleverde software in beeld worden gebracht. Zo vergeet u nooit meer waar u een foto heeft genomen. Dit populaire fenomeen staat ook wel bekend als geo-/ofwel fototagging.

G-Trender, uw gebruiksvriendelijke sport en trainingsbuddy
De G-Trender is uw ideale trainingsmaatje en geeft u een helder inzicht van uw prestaties op basis van afstand, tijd, hoogte en gemiddelde en maximale snelheid. Uw trainingsresultaten worden in het geheugen van de G-Trender opgeslagen. Op basis van deze gegevens kunt u gestructureerd werken naar uw gewenste conditie niveau. Bovendien is het apparaat spatwaterdicht en heeft het een solide en stoot bestendige behuizing, hetgeen het apparaat geschikt maakt om u ook onder extremere omstandigheden te vergezellen.

‘To the Point Navigatie’ en Bluetooth GPS ontvanger
Deze noviteit van Wintec, biedt u de mogelijkheid om een locatie te bewaren als eindbestemming of een locatie via de meegeleverde software en uw PC in de G-Trender op te slaan. G-Trender loodst u vervolgens middels heldere richting aanduidingen op het LCD scherm naar deze bestemming toe.
Voorts beschikt de G-Trender over Bluetooth connectiviteit. Hiermee kan het apparaat tevens als GPS ontvanger gebruikt worden voor navigatie met uw Smartphone of PDA.

Complete uitrusting voor ieder type buitenactiviteit of sport
In de doos vindt u bevestigingsmaterialen voor het dragen van de G-Trender aan uw pols, op het fietsstuur of aan uw riem. Voorts wordt de gebruiksvriendelijke ‘TimemachineX software’ meegeleverd, waarmee u alle functionaliteiten van het apparaat ten volle via uw PC kunt benutten. Tot slot vindt u in het pakket een handleiding, netlader, USB kabel en oplaadbare 1100 Lithium batterij.

De Wintec G-Trender WSG-1000 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs (incl. btw) bedraagt: EURO 169,95. Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Voor meer informatie: https://www.wintec.com.tw/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.