Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus EasyFuel en EasyLight

Primus EasyFuel en EasyLightIedereen kent wel het probleem van het vinden van de juiste gastankjes voor de brander of gaslamp tijdens de vakantie. Primus heeft de oplossing gevonden door een brander en lamp op de markt te brengen die met verschillende soorten tankjes overweg kan: de EasyFuel Duo en EasyLight Duo met Duo-valve.

De EasyFuel Duo is een stevige, betrouwbare en veelzijdige brander. Het woord Easy is niet voor niets in de naam gebruikt: bouw en gebruik zijn uitermate eenvoudig. Dit wordt verzekerd door de stevige body, anti-glip pansteunen, ingebouwde piezo-ontsteking, voorverwarmingsbuis en natuurlijk de Duo-valve (ventiel). En omdat de gastank wordt verbonden aan een flexibele slang, kan de brander ook onder koude omstandigheden worden gebruikt: het tankje kan namelijk eenvoudig op z’n kop worden geplaatst.

De EasyLight Duo is een compacte lantaarn die met dezelfde Duo-valve is uitgevoerd. Dankzij de speciaal door Primus ontwikkelde geluidsarme kop maakt de lantaarn geen storend lawaai tijdens het branden. Bovendien zijn er onderhoudsvriendelijke en roestbestendige materialen gebruikt om lang plezier van de lantaarn te garanderen.

Dankzij de Duo-valve kunnen de EasyFuel en EasyLight gebruikt worden met de twee meest gangbare soorten gastankjes. Daarnaast zal Primus overigens ook met eenvoudigere uitvoeringen op de markt komen die enkel geschikt zijn voor tankjes met schroefventiel.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.