Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Craft WS Pearl Jacket: een pareltje

Craft WS Pearl Jacket: een pareltjeEen allround talent date r ook nog eens goed uitziet: het WS Pearl jacket is een technisch juweel in de collectie van het Zweedse performance kledingmerk Craft. Met twee Fleece materialen en Gore Windstopper garandeert dit veelzijdige jack warmte, volledige bescherming tegen de wind, ademend vermogen en comfort.

Het WS Pearl Jacket is ontworpen om te gebruiken in een breed scala aan omstandigheden en bij een veelheid aan activiteiten. Er worden drie verschillende materialen gecombineerd om functionaliteit te optimaliseren. Pearl Fleece geeft goede isolatie en is extreem comfortabel om te dragen. Flex fleece biedt vooral veel bescherming tegen de wind, terwijl aan de voorkant en op de mouwen Gore Windstopper zorgt voor optimale windbescherming. Alle gebruikte materialen zijn zeer elastisch en zorgen daarmee voor veel bewegingsvrijheid.

Het ontwerp combineert authenticiteit en innovatie, zoals Craft zelf. Stijlvolle, reflecterende belijning zorgt voor een goede zichtbaarheid onder donkere condities. Daarnaast heeft het jack twee voorzakken, elastische manchetten en een interne stormflap met kinbescherming.

Dankzij de veelzijdigheid van het jack, kan het zowel als tussenlaag als buitenlaag worden gebruikt voor training binnen en buiten.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.