Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Handpresso: outdoor espressomachine

Handpresso: outdoor espressomachineVan aanrecht tot Antarctica. Handpresso zet de espressowereld op zijn kop. Dankzij een even ingenieus als simpel druksysteem, vergelijkbaar met een fietspomp, en de bekende ESE-koffieservings kun je vanaf vandaag overal genieten van 'premium quality espresso'.

Handpresso brengt het zetten van een perfecte espresso of ristretto terug naar de basis. Simpel en elegant. Zonder gebruik van elektriciteit of ingewikkelde apparatuur. Het maken van een heerlijke espresso op elke denkbare plek ter wereld was nog nooit zo puur.

Onderweg
De perfecte reisgenoot tijdens vakanties of een weekendje weg. Klein en handzaam. Ideaal tijdens zeilen, kamperen of voor gebruik op de hotelkamer. Met de Handpresso Wild en de Handpresso accessoires kun je overal genieten van de beste espresso.

Premium Quality Espresso
Een perfecte espresso met een prachtige crema. Subtiele aroma's, vol van body. Het even ingenieuze als simpele druksysteem is een van de revolutionaire eigenschappen van het gepatenteerde Handpresso systeem.

Handpresso werkt met het E.S.E. (Easy Serving Espresso) principe. Deze servings, bedacht door Ernesto Illy in 1972, worden inmiddels door meer dan duizend koffie fabrikanten over de hele wereld geproduceerd. Servings zijn overal verkrijgbaar van speciaalzaak tot supermarkt.

Voor meer informatie: https://www.handpresso.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.