Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deuter Cruise: veelzijdig en handig

Deuter Cruise: veelzijdig en handigOf je je nu begeeft op sneeuwschoenen, op ski's of op je snowboard, met de nieuwe, vernieuwde Cruise modellen van Deuter ben je perfect voorbereid op alle beklimmingen en afdalingen in de bergen. Een tweede opening met two-way rits aan de achterkant van de rugzakken zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig bij al je spullen kunt.

De extra rits in de vernieuwde Cruise-modellen zorgt ervoor dat je snel toegang krijgt tot je spullen. De halfronde two-way rits zorgt ervoor dat de tas volledig geopend kan worden, waardoor het vervelende rondwoelen in je rugzak op zoek naar je spullen verleden tijd is.

Nog een voordeel van de extra opening van de rugzak: wanneer je de tas opent, kun je de tas met de voorkant in de sneeuw zetten, terwijl de achterkant droog blijft. De Cruise is handig ingedeeld en beschikt over binnenvakken die onder meer handig zijn voor het opbergen van een schep. Dankzij het Delrin U-frame blijft de rugzak in vorm en behoudt deze tevens zijn stabiliteit.

De Cruise heeft aan de voorkant een vak met een rits dat ideaal is voor kaarten. Ski's of sneeuwschoenen kunnen veilig aan de zijkant van de rugzak vastgemaakt worden. Wanneer je ski's aan de zijkant van de rugzak vastmaakt, kunnen deze eenvoudig over het nieuwe robuste, toch soepele materiaal van de zijvakken glijden. Verder beschikt de Cruise over een opgevulde heupgordel met ritstas en materiaallus, een dekseltas met ritsvak en riemen om de positie te regelen.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.