Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Suunto komt met nieuwe Outdoor-modellen

Suunto komt met nieuwe Outdoor-modellenHet Finse Suunto bestaat dit jaar 10 jaar en dat willen ze vieren ook. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de Suunto X10 gelanceerd: de opvolger van de X9i, de Outdoor polscomputer met ingebouwde GPS. Daarnaast komt Suunto met enkele nieuwe modellen van de Suunto Core voor heren en de Suunto Lumi voor dames.

Suunto X10
De X10 (zie foto) zal de X9i vervangen met een aangepast ontwerp, een sterk verbeterde GPS-ontvangst en een batterij die bovendien zo'n 30% langer meegaat. De X10 zal er in twee verschillende uitvoeringen komen: de gewone versie en een speciale Military versie. Het verschil zit ‘m onder andere in de display die bij de military uitvoering zwart (negatief) is en enkele extra features. Zo heeft deze versie een rood licht (zodat nachtzicht niet wordt verstoord), is er een extra grid te gebruiken (MGRS) en kan het kompas naast graden ook Mils aangeven. De adviesverkoopprijs van de Suunto X10 bedraagt bij de introductie Euro 519,00.

Nieuwe Core modellen
Aan de populaire Core-serie voor heren worden twee nieuwe modellen toegevoegd: de Suunto Core All Black (Euro 299,00) en de Core Alu Black (Euro 399,00). Hoewel beiden uiteraard zeer geschikt zijn voor outdoorgebruik , zullen ze door hun luxe uitstraling ook zeker niet misstaan op kantoor.

Uitbreiding Lumi-serie
Voor de dames worden de Lumi-modellen voortaan standaard als pakket geleverd: inclusief halskoord en carabiner jacket. Daarmee kan het horloge zowel om de nek als aan de rugzak worden gehangen. Bovendien komen er enkele nieuwe kleuren bij in deze dames-serie: Black en Olive.

Alle nieuwe modellen zullen vanaf half oktober 2008 in de winkels liggen.

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.