Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'Teryx goes casual

Arc'Teryx goes casualMet de nieuwe STREET-serie slaat Arc'teryx de weg van casual kleding in. Voor de komende zomer komt Arc'Teryx onder andere met de Emissary T de Emissary Raglan T-shirts.

De Emissary shirts zijn gemaakt van het inmiddels beroemde 'Superfine Merino Mountain Wool' uit Nieuw-Zeeland. De natuurlijke kracht van dit Merino-wol om je lichaam koel te houden tijdens het sporten maakt het een ideaal materiaal voor shirts als deze.

Bovendien zorgt het dun geweven wol ervoor dat het shirt goed ademt en zit het losjes om het lichaam voor het comfort. De natuurlijke materialen voorkomen tevens ongewenste geurtjes tijdens het sporten.

De Emissary Raglan (zie afbeelding) is net als de Emissary T zowel in een dames- als herenmodel verkrijgbaar en zal een adviesverkoopprijs van rond de EURO 85 hebben.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.