Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Pro Warm: nieuwe basislaag van Craft

Pro Warm: nieuwe basislaag van CraftPRO WARM is de naam van de zeer functionele, lichtgewicht serie basislaag kledingstukken van Craft, welke speciaal zijn ontworpen voor actieve sporten op koude winterdagen. De Zweedse specialist voor functionele kleding presenteert hiermee pure high-tech.

PRO WARM bestaat uit zachte en lichtgewicht NEXTEN polyamide holle vezels en elasthane in een complexe 3D-weving met naadloos geïntegreerde klimaatzones. Terwijl de holle vezels en de ruimte daartussen lucht vasthouden en zo voor een goede isolatie zorgen, garanderen de klimaatzones voor een goed beheer van het klimaat rond het lichaam. Ze zorgen ervoor dat het lichaam warm blijft waar nodig, maar voorkomen oververhitting. Op koude dagen is PRO WARM de favoriete keuze van de door CRAFT gesponsorde atleten en nationale teams, zoals het Zwwedse Alpine en Cross-County teams en de Duitse nationale Alpine en Ski cross atleten.

CRAFT's nieuwe Pro Warm lijn biedt alles wat je mag verwachten van een basislaag in frisse temperaturen: 60 % superzachte en lichtgewicht NEXTEN polyamide holle vezels houden de lucht vast en garanderen zo perfecte isolatie plus scheurvastheid. 35 % polyester vezels bieden een goede afvoer van vocht. De geavanceerde 3D weving plus 4 % elasthane garanderen een perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid. Met de naadloze integratie van klimaatzones biedt PRO WARM een technologie die overeenkomt met de verschillende delen van het lichaam. Het houdt de atleet warm, maar voorkomt dat het lichaam oververhit raakt. CRAFT presenteert de PRO WARM Crew Neck met lange mouwen evenals de Mock Neck met een lichte, warme kraag, zowel voor dames als heren. De serie bestaat tevens uit een 3/4 Pant, de Pro Warm Knicker, en de Pro Warm Underpant.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.