Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw handschoenen en wanten van CAMP

Nieuw handschoenen en wanten van CAMPCAMP heeft het assortiment wintermateriaal fors uitgebreid met een ruime sortering ultralichte handschoenen die warmte, veiligheid en precisie bieden.

G-comp en G-comp wind
De handschoenen zijn voornamelijk bedoeld voor wedstrijdskiërs die op zoek zijn naar lichtgewicht handschoenen die een perfecte pasvorm bieden. Dankzij het gebruik van Lycra sluiten de handschoenen perfect aan de vorm van de hand aan, terwijl de Grip’R technologie garandeert dat de handschoen een stevige grip heeft op het handvat van de skistokken. De G-comp wind is bovendien uitgevoerd met een ingebouwde Windmit’N, welke bij sterke wind gebruikt kan worden als extra bescherming.

G-tech
De G-tech is een lichtgewicht en winddichte handschoen die bedoeld is voor skitours en downhill skiën. Deze handschoenen zijn uitgerust met Pittard’s Armortan leren verstevigingen tussen de duim en wijsvinger in combinatie met de Grip’R technologie voor maximale grip en duurzaamheid.

G-shell+lite
Deze drielaags waterdichte, winddichte en ademende handschoen is speciaal ontworpen voor gebruik tijdens bergsporten in de winter. De G-lite fleece binnenhandschoenen kunnen worden verwijderd tijdens warmere omstandigheden, terwijl de combinatie juist zorgt voor extra warmte als dat nodig is.

Andere modellen
Naast genoemde modellen komt CAMP onder andere ook met de G-Swing, de Windmit’n en G-hot. De G-swing is een winddichte fleece want zonder vingertoppen, waarvan de bovenkant weggekanteld kan worden als de omstandigheden om precisie vragen. De Winmit’n is een ultralichte (15 gr/paar) overwant om extra bescherming te bieden tegen wind en de G-hot biedt warmte en comfort dankzij de Thermolite isolatie en Velcro sluitingen om de polsen.

Voor meer informatie: https://www.camp.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camp:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.