Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO met nieuw elastisch windwerend shirt

ODLO met nieuw elastisch windwerend shirtODLO heeft een naam hoog te houden op het gebied van fietskleding. De SIS naadloze wielerbroeken zijn inmiddels een begrip en veel sporters maken al gebruik van het testwinnende technische underwear van ODLO. En nu komt de Zwitserse fabrikant met een nieuwe ontwikkeling:
X-Stretch Wind Protection. Sterke punten van dit fiets-ondergoed: optimale bescherming tegen wind, zeer goed ademend, zacht en… vierzijdig elastisch.

Met deze nieuwe ODLO innovatie is een belangrijk nadeel van veel windblokker materialen weggenomen, vaak wordt de winddichte en ademende laag als stug ervaren. Dat geeft vooral als je het shirt dicht op de huid draagt, een onprettig gevoel.

ODLO X-Stretch Wind Protection neemt dat ongemak volledig weg: het heeft door zijn elastische en zachtere materiaal een perfecte pasvorm en een ongeëvenaard draagcomfort.

ODLO X-Stretch Wind Protection is vanaf nu verkrijgbaar in de betere sportwinkels.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.