Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Qstarz BT-Q2000 explorer, GPS Sport Recorder met LCD Display

Qstarz BT-Q2000 explorer, GPS Sport Recorder met LCD DisplayHet tijdperk van ouderwetse stopwatches en het handmatig bijhouden van afgelegde routes en trainingsschema’s, behoort met de komst van de Qstarz BT-Q2000, voorgoed tot de verleden tijd.

Recreatieve en professionele buitensporters kunnen hun sportieve prestaties vanaf nu feilloos vastleggen met dit Multi functionele toestel. Naderhand kan deze informatie eenvoudig geraadpleegd en geanalyseerd worden op uw PC. Afgelegde routetracks kunnen bekeken en gedeeld worden met anderen. Gedetailleerde trainingsprestaties zijn voorts een heldere graadmeter van uw conditiepeil. Tijdens uw trip of training, kunt u bovendien relevante dynamische informatie als (stopwatch) tijd, (gemiddelde) snelheid, afgelegde afstand, hoogte en lengte –en breedtegraden van het LCD scherm aflezen.

Glashelder inzicht in uw sportieve prestaties en trainingsschema (QSports™ software)
Middels de exclusief door Qstarz ontwikkelde sport software, kunt u in een handomdraai uw sportieve prestaties uitgebreid analyseren op uw PC. De gebruiksvriendelijke en Nederlandstalige QSports™ software biedt functionaliteiten als: track analyse, gezondheidsbeheer, grafische statistieken en trainingsplan. Doordat er meerdere gebruiksprofielen kunnen worden aangemaakt (waarin bijv. calorieverbranding bijgehouden kan worden), kan het apparaat door meerdere personen gebruikt worden. Kortom, met de aanschaf van de BT-Q2000 krijgt u de beschikking over uw persoonlijke sport coach. U kunt gestructureerd werken naar uw gewenste conditie niveau.

Routes / foto locaties op uw PC en delen met anderen (Travel Recorder software)
GPS coördinaten van afgelegde routes, kunnen moeiteloos vastgelegd worden in het geheugen van de BT-Q2000. Met de gebruiksvriendelijke Travel Recorder software importeert u de geografische data eenvoudig naar uw computer. Vervolgens kunt u met deze Qstarz software in een handomdraai het afgelegde routepad zicht -en tastbaar maken op het beeldscherm van uw PC. U kunt uw afgelegde route bekijken en desgewenst delen met familie en vrienden op gratis online diensten als Google Earth of Flickr. Ook de exacte locaties van uw digitale foto’s kunnen op deze manier in beeld worden gebracht en gedeeld worden met anderen.

Overige product eigenschappen
De afmetingen van de BT-Q2000 bedragen: 38mm x 62mm x 7mm bij een gewicht van 84 gram. Andere hardware matige kenmerken zijn: de beproefde SiRFStar III GPS Chipset, een grote met backlight uitgeruste (41 x 34mm 2.0”) LCD Display en een weerbestendige behuizing. Op het 4MB grootte geheugen kunnen tot maarliefst 260.000 coördinaten opgeslagen worden. Voorts is de
BT-Q2000 voorzien van Bluetooth functionaliteit, zodat het apparaat als Bluetooth GPS muis gebruikt kan worden bij navigatie met een PDA of Smartphone. Het product wordt compleet geleverd met een fietsstuur houder, oplaadbare batterij (20 uur achtereenvolgend operationeel), auto-/netlader, USB kabel en een CD met Travel Recorder en QSports™ software, drivers, quick guide en handleiding.

Voor meer informatie: https://www.qstarz.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Qstarz:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.