Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

HygiŰne voor onderweg

HygiŰne voor onderwegEen vakantie, een dagje uit, een festivalbezoek of een weekend weg, het zijn momenten om van te genieten! Maar helaas, vieze toiletten, afval en andere vieze oppervlaktes komt u hier altijd tegen, overal liggen bacteri├źn op de loer! En deze bacteri├źn kunnen veel ellende veroorzaken. Het gebeurt maar al te vaak dat men op vakantie of op reis ziek wordt door slechte hygi├źnische omstandigheden.

U bent vroeger tegen een aantal infectieziekten inge├źnt, zoals D(ifterie), K(inkhoest), T(etanus), P(oliomyelitits), maar dit garandeert niet dat u geen risico┬┤s meer loopt! Het is daarom van groot belang dat u zich v├│├│r vertrek goed op de hoogte laat stellen van de gezondheidsrisico┬ĺs op uw vakantieadres.

Voor onderweg en op vakantie heeft TravelSafe diverse nieuwe producten die het u erg gemakkelijk maken om op uw vakantie de gezondheidsrisico┬┤s tot een minimum te beperken.
Om tijdens uw reis het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden dient u regelmatig uw handen te wassen. Zeker kinderhandjes behoeven extra aandacht! En omdat handen wassen geen hobby van ze is, heeft TravelSafe de “Cleansing wipes”, met deze desinfecterende doekjes zijn de handen in een handomdraai schoon en gedesinfecteerd. De Cleansing Wipes zijn makkelijk mee te nemen en zijn per 10 verpakt.

Erg handig voor de persoonlijke hygi├źne zijn de TravelSafe ┬ôBody gloves┬ö, deze ge├»mpregneerde wegwerpwashandjes maken het gebruik van water, zeep, waskommen, handdoeken en normale washandjes overbodig. Al deze wasbenodigdheden zitten in ├ę├ęn compact pakketje. Met deze ┬ôBody gloves┬ö kunt zich overal en op elk moment van de dag verfrissen. De washandjes zijn dermatologisch getest, zij zijn voor eenmalig gebruik, biologisch afbreekbaar en geschikt voor elk huidtype.

Tijdens een reis krijgt u gegarandeerd te maken met een vies toilet, voor dit probleem heeft TravelSafe de ┬ôToilet Seat Covers┬ö, deze legt u over de vieze toiletbril heen zodat direct contact met de vieze toiletbril voorkomen wordt en u alsnog een hygi├źnisch toilet cre├źert. Zij zijn gemaakt van recycled papier en kunnen doorgespoeld worden.

De P-mate is ideaal voor de dames, hiermee hoeven zij ook niet meer op een vieze toiletbril te gaan zitten. De P-mate maakt het voor vrouwen mogelijk om staand te kunnen plassen, hij is niet alleen hygi├źnisch maar ook eenvoudig in gebruik en erg discreet.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.