Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Silva viert 75-jarig jubileum

Silva viert 75-jarig jubileumSilva viert haar 75-jarig jubileum met speciale editie van het populaire Ranger 16 kompas.

Silva is in 1933 opgericht door Gunnar Tillander samen met de gebroeders Kjellström. Dit gebeurde nadat Gunnar 's werelds eerste vloeistofgevulde oriëntatie-kompas ontwikkelde. Sinds de oprichting van Silva 75 jaar geleden zijn Silva kompassen de meest voor de hand liggende keuze van oriëntatielopers en outdoor-enthousiastelingen. Kompassen zijn de basis van Silva's succes en nog steeds maken deze betrouwbare navigatie-instrumenten een belangrijk deel uit van het productassortiment.

Om het 75-jarig bestaan te vieren, presenteert Silva een speciale editie van het Ranger kompas model 16. Dit collectors item wordt nu tijdelijk geleverd inclusief echt lederen etui, voorzien van "75 years 1933-2008". Het populaire Ranger 16 spiegel-/peilkompas en lederen etui worden geleverd in luxe geschenkdoos en is geproduceerd in een gelimiteerde oplage!

Adviesprijs: EURO 39,90

Voor meer informatie: https://www.silva.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Silva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.