Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lifestyle winterjassen VAUDE beschermen tegen straling

Lifestyle winterjassen VAUDE beschermen tegen stralingAlle populaire lifestyle winterjassen van de Duitse bergsportleverancier VAUDE zijn voorzien van een beschermingslaag tegen elektromagnetische straling. Deze straling komt vrij uit onder andere mobiele telefoons. De Radiance Protection is een technische beveiligingstof die een geleidende - niet magnetische - laag bevat. Dit vormt een schild rondom de mobiele telefoon dat de elektromagnetische straling blokkeert. De makkelijk toegankelijke binnenzak bestemd voor het mobieltje is van deze speciale laag voorzien.

Bescherming van het lichaam
De stof creëert de zogenaamde “Faraday” kooi. Wanneer de mobiele telefoon daarin compleet zou worden ingepakt, is er geen ontvangst meer mogelijk. De beschermingslaag in de binnenzak is daarom zo geconstrueerd dat de stof alleen voorkomt dat de straling het lichaam kan bereiken. De ontvangst van de mobiele telefoon wordt hierdoor niet geschaad.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.