Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Katharo 60 van Berghaus

Katharo 60 van BerghausVoor de komende zomer introduceert berghaus een lichte, maar volwaardige trekking-rugzak: de Katharo 60.

De Katharo is, ondanks het geringe gewicht van slechts 1,85 kilo, behoorlijk stevig gebouwd: Ardura 1000D voor de bodem en Esdura 600 RS voor de pack zelf. Het draagsysteem bestaat uit een A-Trek rugsysteem met ergonomisch voorgevormde schouderbanden en heupgordel.

Daarnaast is de Katharo ontworpen met behoorlijk veel handige details. Zoals de compressie-riemen aan de zijkanten, geïntegreerde regenhoes, bevestigingsriemen voor de uitrusting en een opening voor de slang van een drinksysteem.

De Katharo is er in twee modellen: een 65 liter (voor heren) en een 60 liter versie (voor dames) en zal verkrijgbar zijn in de kleurencombinaties Black/True Red en Black/Classic Blue.

Adviesverkoopprijs van de Katharo 60 bedraagt Euro 99,90.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.