Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Waterdichte tas van Camera Armor

Waterdichte tas van Camera ArmorAvonturiers in ons natte kikkerlandje opgelet: Degreef en Partner introduceert de Camera Armor Seattle Sling, een waterdichte cameraschoudertas voor de actieve outdoorfotograaf.

Als een van de weinigen komt Camera Armor met een volledig waterdichte tas en voor een aantrekkelijke prijs! Ruige en vooral natte weersomstandigheden hoeven u niet meer te weerhouden van het schieten van prachtige plaatjes. Of u nu gaat wadlopen in Friesland of u trotseert de Deltawerken op een stormachtige dag, door de drievoudige bescherming bereikt geen druppel water uw camera.

Dry Bag Technologie
De Camera Armor Seattle Sling is gebaseerd op drie peilers die samen de bewezen Dry Bag Technologie vormen:
Geen ritssluiting, maar een slim geplaatst kliksysteem houdt het ijzersterk vochtwerend zeildoek rondom uw camera op zijn plaats. Dit zeildoek wordt 3x opgerold waardoor vocht, zand en stof gegarandeerd van uw apparatuur wordt gehouden.

Drievoudige bescherming
De Dry Bag vormt als het ware een lichaam rondom uw camera. Van binnen naar buiten: een zachte uitneembare binnenvoering voorkomt krassen en vetvlekken. Het vochtwerend zeildoek soepel er omheen gevouwen, wordt gecompleteerd door de kenmerkende gespierde buitenvoering van deze tas.

Snelle toegang tot uw apparatuur dankzij een grote opening zodat u geen fotomoment hoeft te missen.
Optimaal draagcomfort door de soepele schouderband. De tas wordt met een beweging voor het lichaam gehaald, waardoor u de tas niet van uw schouder hoeft te doen om bij uw apparatuur te kunnen.

De Camera Armor Seattle Sling dankt zijn naam aan de Amerikaanse stad Seattle, ook wel 'Rainy City' genoemd, waar een fotograaf moeilijk zonder Camera Armor lijkt te kunnen.

Voor meer informatie: https://www.cameraarmor.us/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camera Armor (camera-bescherming):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.