Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Exos rugzakken van Osprey

Nieuwe Exos rugzakken van OspreyDe nieuwe Exos rugzakken van Osprey hebben afgelopen jaar de Outdoor Industry Award gewonnen en zullen deze maand in de winkels komen te liggen. De Exos-serie bestaat uit 3 rugzakken, elk met een hoge mate van ventilatie, zeer licht van gewicht en een groot aantal features.

Normaal gesproken betekent een laag gewicht van een rugzak tevens dat er veel minder features zijn en de ventilatie te wensen over laat. Bij de Exos rugzakken is dat echter niet het geval. Het 6061-T6 aluminium frame zorgt voor een goed draagvermogen, waarbij de lading stabiel op de rug wordt gedragen en de ventilatie maximaal is.

De Exos 46, de middelste van de 3 modellen uit de Exos-serie, weegt slechts 857 gram. Dit dankzij de zeer nauwkeurig ontworpen heupriem en het draagsysteem. Gewicht wordt goed verspreid voor comfortabel dragen van de rugzak en verschillende extra zakjes zorgen voor voldoende opbergruimte.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.