Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw van Optimus: Terra pannenset

Nieuw van Optimus: Terra pannensetHet Zweedse Optimus komt binnenkort in Nederland op de markt met een nieuw set hard-anodized aluminium pannen: de TERRA pannen.

Voordeel van het hard-anodized aluminium is het feit dat de pan makkelijker schoon zijn te krijgen en bovendien bijzonder sterk zijn. Duurzaamheid en hygiƫne zijn dus gewaarborgd. Door de gegroefde bodem staan de pannen steviger op de brander.

De set wordt geleverd in een slimfit stuffhoes (neopreen), welke de pannen niet alleen tijdens het vervoer beschermt, maar tevens kan dienen als zogenaamde 'hooikist'. Nagaren van snelmaaltijden behoort hierdoor tot de mogelijkheden, wat weer brandstof zal besparen. De isolatie-capaciteit van de hoes bedraagt 70 graden Celsius gedurende 30 minuten bij een buitentemperatuur van -5 graden Celsius.

De set bestaat uit 3 pannen, een koekenpan en twee sauspannen (1.65 en 1.70 liter) en een universele handgreep. Afmetingen 20.6cmx10.1cm, gewicht 604 gram.

De advies verkoopprijs bedraagt EURO 49,95.

Voor meer informatie: https://www.optimusstoves.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Optimus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.