Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Uitbreiding Osprey Talon-serie

Uitbreiding Osprey Talon-serieDe Talon-serie van Osprey won reeds meerdere awards en eervolle vermeldingen dankzij de combinative van verstelbaarheid, licht gewicht ventilatie en stabiliteit. In 2009 wordt deze serie uitgebreid met twee nieuwe modellen: de Talon 4 heuptas en de Talon 5.5 dagrugzak.

De Talon 4 (zie foto) is bedoeld voor hikers, hardlopers en mountian bikers. De heuptas heeft een volume van 4 liter en het –met de rits afgesloten- hoofdvak met een interne sleutelclip biedt genoeg ruimte voor een lichtgewicht jack en de energierepen voor onderweg. Een horizontale ‘clam-shell’ (oester-sluiting) compressie-systeem houdt de inhoud van de tas stabiel tijdens actief lopen, rennen of fietsen. Twee zijvakken bieden plaats voor bidons die gemakkelijk bereikbaar zijn. Reflecterende accenten zorgen voor extra veiligheid.

De Talon 5.5 lijkt meer op een gewone rugzak zoals je gewend bent, met features waar de Talon-serie om bekend staat: stretch voorvak, snelle toegang voor drinksysteem en reflecterende accenten. Deze dagrugzak heeft een volume van 5,5 liter en is uitgerust met een Bio-Stretch harnas, makkelijk toegangbare/elastische vakken voor MP3 en GSM. Daarmee is de pack vooral geschikt voor hardlopers en mountain bikers die enkel het noodzakelijke willen meenemen onderweg. De talon 5.5 is er in twee maten: small/medium en medium/large.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.