Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deuter rugzakken voor jonge avonturiers

Deuter rugzakken voor jonge avonturiersDe Deuter rugzakken voor jonge avonturiers zorgen voor plezier tijdens avonturen op de kleuterschool, aan het strand en in de bergen! De kindercollectie van Deuter bestaat uit verschillende rugzakken voor verschillende doeleinden, zowel voor jonge als wat oudere kinderen.

Schmusebär, Kids en Junior
Voor 2009 hebben de Schmusebär, Kids en Junior een totaal nieuw uiterlijk in frisse kleuren gekregen. De Schmusebär is bedoeld voor jonge avonturiers vanaf drie jaar, evenals de Kids-modellen met de nieuwe ritssluiting rondom. Het model Junior is voor kinderen vanaf vijf jaar. De rugzakken beschikken onder andere over een comfortabele, zacht gepolsterde rug, s-vormige schouderriemen met Soft Edge boorden, een borstgordel en een naametiket aan de binnenkant. Het model Kids heeft een 'geheime' ritstas bovenaan en het model Junior is ook nog voorzien van een borstgordel met signaalfluitje, twee ritsvakken op de voorkant en D-ringen aan het deksel.

Waldfuchs
Het model Waldfuchs van Deuter is uitermate geschikt voor een avontuurlijke dag in de natuur! Deze rugzak is verkrijgbaar in twee kleuren en beschikt onder andere over comfortabele, zacht gepolsterde rug- en schouderriemen met Soft Edge boorden, een makkelijk uitneembare zitmat, die tevens dient als extra versteviging van het rugpand, een klittenbandvak aan de binnenkant en aan de voorkant, een verstevigde bodem en twee bevestigingslussen aan de voorkant.

Ultra Bike
De Ultra Bike past optisch perfect bij de fietsrugzakken voor volwassenen. De Ultra Bike is geschikt voor jonge sportieve fietsers vanaf vijf jaar en is onder andere voorzien van het Airstripes rugsysteem, wat zorgt voor optimale ventilatie, netschouderriemen, een borstgordel, een afzonderlijk vak voor een knipperlicht en een naametiket aan de binnekant.

Fox 30
De Fox 30 is met z'n actuele en technische design en doordachte functies een ideale trekkingrugzak voor jonge onderzoekers. Met het Vari-Quick systeem kan de ruglengte van de rugzak aangepast worden. Het model Fox 30 van Deuter beschikt onder andere over een wandelstokhouder, soufflétassen aan de zijkant, een extra ingang tot het hoofdvak via een bodemopening, materiaalussen aan de heupvinnen en schouderriemen met Soft Edge boorden.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.