Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

A-solar iPhone Charger

A-solar iPhone ChargerJe iPhone wil je altijd en overal kunnen gebruiken. Maar vroeg of laat is de batterij van je multifunctionele iPhone toch echt leeg. Vooral onderweg is er niet altijd een stopcontact in de buurt.

Speciaal voor de iPhone heeft A-solar de iPhone Charger ontwikkeld. De iPhone Charger bestaat uit een een zonnecel gekoppeld aan een 800mAh li-ion batterij, waarin direct de energie uit (zon)licht wordt opgeslagen. Je kan vervolgens je iPhone altijd en overal bijladen, zelfs in het donker. Wanneer er niet voldoende licht is om de batterij te kunnen opladen, is de iPhone Charger via het dock van de iPhone op te laden. Zo heb je altijd extra energie voor onderweg paraat!

Over A-solar
A-solar is leverancier van milieuvriendelijke producten waarmee mobiele apparatuur op een eenvoudige manier opgeladen wordt, zonder gebruik van netstroom. Wij staan in direct contact met onderzoekcentra om de snelle ontwikkelingen in de solartechniek te kunnen volgen en toepassen. Met de betaalbare mobiele zonneladers van A-solar maakt u gebruik van duurzame energie voor het opladen van uw mobiele apparaten.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.