Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Osprey Switch 55+5 wint Backpacker award

Osprey Switch 55+5 wint Backpacker awardDe Switch 55+5 rugzak van Osprey is door het Amerikaanse Backpacker magazine benoemd als 'Best New Product' en is daarmee één van de ontvangers van de Backpacker’s 2004 Editors’ Choice Awards.

De Switch 55+5 is een zeer bijzondere rugzak. Niet alleen vanwege een geheel nieuwe vormgeving, maar wellicht vooral ook vanwege de compleet nieuwe benadering van het begrip 'rugzak'.

“…True innovation sometimes looks, well, weird,” wordt er geschreven in het commentaar. “But don’t be daunted by this pack’s nonconformist features. Once you get accustomed to the unique, backside zippered access and the myriad straps, you’ll enjoy the payoff – three packs in one, plus an integrated hydration system that’s in a class by itself”

De Editors' Choice 2004 Awards van Backpacker magazine hebben in de buitensport-wereld een hoog aanzien. Producten die deze naam mogen dragen behoren dan ook tot de top van het buitensport-materiaal dat er te koop is.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.