Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe sportbrillen van AGU

Nieuwe sportbrillen van AGUOok in 2009 biedt AGU een ruime keuze aan trendy, scherp geprijsde sportbrillen. Brillen die - zo leert de praktijk - niet alleen gebruikt worden voor het fietsen, maar ook voor andere buitenactiviteiten.

De collectie 2009 kent 7 nieuwe modellen in verschillende kleurstellingen, waarvan AGU Zapalo (zie foto), AGU Rotora en AGU Tanaky de drie opvallendste zijn. De AGU Zapalo is de ideale combinatie van functionaliteit en een trendy look en sluit goed om het hoofd. De Rotora heeft blauwe en rode Revo lenzen voor een scherper en contrastrijker zicht in een modisch frame.

De AGU Tanaky sportbril is echt een geval apart met zijn zeer flexibele, lichtgewicht frame, dat alle kanten op kan buigen. De lenzen zijn gemaakt uit één stuk en verwisselbaar met de meegeleverde oranje en transparante lenzen.

De brillen bieden alle maximale UV-protectie en de Polycarbonaatlenzen zijn krasvrij. De pootjes en neusvleugels zijn voorzien van anti-allergeen om irritatie te voorkomen en in sommige gevallen voorzien van oogjes voor een koord. Er zijn zes modellen met één of meerdere sets verwisselbare lenzen voor perfect zicht onder alle weersomstandigheden.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.