Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ansmann introduceert: Digicharger Vario Pro

Ansmann introduceert: Digicharger Vario ProInnovatie staat voorop bij Ansmann: zelfs hun toch al prima lader Digicharger Vario verschijnt half februari in een vernieuwde en verbeterde uitvoering.

De Digicharger Vario Pro kan alles wat zijn voorganger kan én meer! Uniek aan deze lader zijn de gemakkelijk verstelbare contactpunten. In een handomdraai kan de lader aangepast worden aan nagenoeg iedere willekeurige Li-Ion batterypack. U zit nooit meer zonder stroom, want de Digicharger Vario Pro kan dankzij een USB aansluiting zelfs gebruikt worden als een reserve energiebron voor USB apparatuur. Hierdoor is het overhevelen van de energie uit een accu zo gebeurd. Nieuw is ook het helder verlichte LCD-scherm op de lader, waarop alle laaddetails gemakkelijk af te lezen zijn.

Compact, vliegensvlug en veilig
Met een stroomsterkte van 1000 mAh hoeft niemand meer lang te wachten op een volle batterij. Zo kunt u nog sneller weer aan de slag met het gebruik van bijvoorbeeld uw digitale (spiegelreflex)camera, mp3-speler of mobiele telefoon. Ook AA en AAA accu’s laadt de Digicharger Vario Pro gemakkelijk op.

De Digicharger Vario Pro heeft een powerinput van 100 tot 240 volt AC. Door een ingebouwd veiligheidssysteem wordt het plaatsen van een accu steeds gemakkelijker en veiliger gemaakt. Het is dan ook onmogelijk uw accu te overladen. De Digicharger Vario Pro is een krachtpatser van formaat. Niet voor niets wordt deze lader standaard geleverd met 3 jaar garantie.

In combinatie met een verloopstekker kan de Digicharger Vario Pro wereldwijd gebruikt worden. De complete set verschijnt inclusief een auto adapter, zo kunt u ook onderweg uw kostbare apparatuur van een energiebron voorzien.

Verkoopinformatie
De Digicharger Vario Pro is leverbaar vanaf begin maart 2009 en zal ongeveer EURO 79,00 gaan kosten. De originele Digicharger Vario blijft gewoon leverbaar.

Voor meer informatie: https://www.ansmann.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ansmann (batterijen):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.