Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe fietskledinglijnen van AGU

Nieuwe fietskledinglijnen van AGUVoor het seizoen 2009 zijn er vier nieuwe fietskledinglijnen voor mannen ontwikkeld. Elk met een geheel eigen stijl, al komen alle lijnen wel tegemoet aan de modewensen van fietsers. En wat ook kenmerkend is, is dat zwart en wit opvallende en sterke kleuren in de collectie zijn!

AGU Gironi: zwart-wit
De AGU Gironi kleding heeft een zogenaamde ‘wedstrijdfit’: het zit strakker om het lijf. De combinatie van zwart/wit en het 3D effect in de stof zorgen voor een actieve look. Er is gespeeld met lijnen en zwartwitte en grijze effecten. Dit komt duidelijk terug in het shirt (korte en lange mouw) en het jack in combinatie met de broek (ook verkrijgbaar in trendy ¾ model). Bijbehorende accessoires zijn de bandana en sokken.

AGU Camina: fade-out print
De AGU Camina (zie foto) heeft een fadeout print in het ontwerp. Deze print komt terug in het bijbehorende jack, broek en bandana. De Camina Front shirts hebben een aparte vlakverdeling waarin de kleuren rood en khaki terug komen.

AGU Cipresa: trendy cobalt en zwart
Het bijzondere 2-in-1 shirt maakt deel uit van deze uitgebreide, trendy Cipresa lijn. Het mouwgedeelte is afritsbaar en daaronder zit een shirt met korte mouw: een flexibele oplossing voor alle omstandigheden! Naast dit afritsbare shirt is er een shirt korte mouw, een jack en een broek met en zonder bovenstuk. De lijn is uitgevoerd in trendkleuren cobaltblauw en zwart, waarbij zwarte accenten terugkomen in de cobaltblauwe kleding en andersom.

AGU Amador: basic in trendy kleuren
AGU Amador is een stijlvolle ‘effen’ lijn in zes kleurstellingen, die variëren van cobalt tot antraciet. Op veler verzoek is ook een singlet opgenomen in de Amador collectie. Handschoenen maken de lijn compleet.

AGU Pro 4-Way 3D
De AGU Pro 4-Way broek is een vaste waarde in de collectie en is een fietsbroek die elke fietser als gegoten zit. De broek is voorzien van een nieuw 3D zeem, die door de verschillende hoogtes zorgt voor optimale demping. Dit maakt ‘m net nog comfortabeler!

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.