Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

InnoXplore iX-G76 Mini GPS auto en locatie vinder

InnoXplore iX-G76 Mini GPS auto en locatie vinderHoogstwaarschijnlijk heeft u ook wel eens meegemaakt, in een vreemde stad verdwaald te zijn geraakt bij de zoektocht naar uw geparkeerde auto of een hotel locatie. Of vindt u het bijvoorbeeld lastig om de locatie van het laatste metro -of busstation waar u was uitgestapt terug te vinden? innoXplore introduceert de iX-G76 Mini GPS Car en Location Finder. Hiermee slaat u moeiteloos een locatie op. Aan de hand van LED pijl richting aanduiding op de iX-G76 is het vervolgens een fluitje van een cent om deze laatst opgeslagen locatie terug te vinden.

Zeer gebruiksvriendelijk, krachtige "Track-Back" functie
Het apparaat is bijzonder gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig te bedienen. Het opslaan van een locatie gebeurt met een druk op de knop. Een pieptoon bevestigt wanneer deze locatie succesvol is vastgelegd. Vervolgens zet u het apparaat uit en begint u zorgeloos uw winkel of wandeltocht in vreemd gebied. Tegen de tijd dat u terug wilt navigeren naar de opgeslagen locatie, schakelt u de Locatie Vinder weer in. De LED pijl aanduiding wijst u feilloos de juiste richting naar de opgeslagen locatie. Binnen een straal van 20 meter van de opgeslagen locatie, zullen de LED pijlen sneller oplichten. Tevens zal een “piep, piep, piep” geluid u aangeven dat u dichtbij de opgeslagen locatie bent aangekomen.

Belangrijkste toepassingen
- Compact en eenvoudig mee te nemen, incl. sleutelring voor bevestiging autosleutel.
- Stabiele en krachtige locatie terugvind functie op elk gewenst tijdstip.
- Eenvoudige bediening, sla locaties op of start de terugvind functie naar de laatste opgeslagen locatie met een druk op de knop.
- Kan gebruikt worden als kompas middels richting aanduiding.
- Tevens geschikt voor gebruik door kinderen of ouderen die sneller verdwaald raken.

De overige producteigenschappen op een rijtje
De achtereenvolgende operationele tijd bedraagt ca. 3,5 - 5 uur bij een stroomverbruik van 180mA. Voorts is de iX-G76 is voorzien van een geïntegreerde oplaadbare 3.7V lithium batterij. Door middel van een uitschakelingmogelijkheid van de batterij kan de levensduur hiervan aanzienlijk worden verlengd. Het compacte apparaat heeft de volgende afmetingen: 57 x 52 x 15,8 mm. Inbegrepen in de Blistercard verpakking: GPS Auto & Locatie Vinder, USB laad kabel, Gebruikershandleiding.

De innoXplore iX-G76 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading (www.digitrading.nl). De advies verkoopprijsprijs bedraagt EURO 59,00 (incl. btw).

Voor meer informatie: https://www.innoxplore.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot innoXplore:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.