Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

La Sportiva Trango S wint Backpacker award

La Sportiva Trango S wint Backpacker awardLa Sportiva wist bij de jaarlijkse uitreiking van de prestigieuze Editors' Choice Awards van Backpacker magazine een award in de wacht te slepen voor de Trango S.

De Trango S is een lichtgewicht schoen, speciaal ontworpen voor bergwandelaars en bergbeklimmers. Door de Vibram Dru zool met een extra 'edging platform' geeft de schoen extra veel grip en is daardoor dus zeer geschikt voor klauterpartijen op de rotsen.

Één van de juryleden was "raving about their svelte design, foot-friendly hiking, and masterful climbing" nadat hij de schoenen aan had gehad bij een beklimming van de Mont Blanc. Verder staat er in het commentaar te lezen: "In one week, he and another tester marched miles under heavy packs, scrambled thousands of feet of talus, front-pointed up icefields, and climbed multiple cliffs (up to 5.10). Through it all, the Trango S proved stiff enough to hold a firm edge on any slope and support ankles even when flat-footing in crampons, yet flexed enough for comfortable trail walking."

De Editors' Choice Awards van Backpacker magazine hebben in de buitensport-wereld een hoog aanzien. Producten die deze naam mogen dragen behoren dan ook tot de top van het buitensport-materiaal dat er te koop is.

Voor meer informatie: https://www.lasportiva.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot La Sportiva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.