Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Licht 3-laags jas van vaude: Slight Jacket

Licht 3-laags jas van vaude: Slight JacketSlechts 238 gram weegt het lichtste, waterdichte 3-laags jack ter wereld: het Slight Jacket van VAUDE. Dit lichtgewicht jack is voorzien van het Ceplex Pro membraan. Dit membraan zorgt ervoor dat het jack absoluut water- en winddicht is en bovendien een goed ademend vermogen heeft. De waterkolom bedraagt maar liefst 25.000 mm.

VAUDE gebruikt het Ceplex Pro membraan in de technische kledingstukken uit het Mountain programma. Het Slight Jacket heeft een borstzak met waterafstotende ritsen. Ook de doorlopende rits is waterafstotend.

Compleet
Het Slight Jacket heeft vaste verstelbare capuchon, voorgevormde armen en elastische manchetten. De jas is onderaan afstelbaar via een koord (met één hand te bedienen). De decoratieve reflecterende elementen maken dit jack compleet. Dit lichtste 3-laags jack ter wereld is zowel verkrijgbaar voor dames (licht getailleerd) als heren. Kleurstellingen: zwart en mandarine. Adviesverkoopprijs: EURO 200,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.