Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO Evolution Light

ODLO Evolution LightODLO heeft een compleet nieuwe lijn van sportief ondergoed voor zowel mannen als vrouwen ontwikkeld: Evolution Light. De look is technisch, cool en dynamisch.

Evolution Light voelt dankzij de ‘close-to-thebody’ snit aan als een tweede huid en benadrukt met zijn onmiskenbare dynamiek vooral de fysieke verschijning: het ondergoed accentueert de spieren en versterkt het gevoel een mooi lichaam te hebben. Toch overtuigt deze collectie niet enkel door zijn design; Evolution Light is typisch ODLO en dus ook en vooral functioneel.

“De Evolution Light kleding is voor mannen en vrouwen die weten dat ze er goed uitzien en dat ook willen tonen”, zegt Anja Kosel, Product Manager ODLO Underwear. “Ze hebben een goed getraind lichaam en vinden het leuk dat anderen dit bewonderen. Ze zijn op zoek naar compromisloze functionaliteit met sex-appeal. We spreken dan ook van bodywear in plaats van underwear: men kan deze collectie perfect dragen als sportkleding. Bovendien is de Evolution Light collectie een ‘all year round’ concept: de kleding kan het hele jaar door gedragen worden en is dus niet seizoensgebonden.”

‘Evolution Light’ werd ontwikkeld voor ambitieuze sportmannen en -vrouwen die, wanneer ze sportkleding kopen, op zoek zijn naar de laatste nieuwe trends en technologieën, zowel op het vlak van ontwikkeling als materialen.

De belangrijkste kenmerken zijn het lichte gewicht, de hoge elasticiteit van functionele polyestervezels die een absolute bewegingsvrijheid garanderen, de ‘Effect by ODLO’ zilverionen die in de vezels verwerkt zitten en de ontwikkeling van transpiratiegeuren tegengaan, en de trendsettende ‘3-D rotary knitting’ technologie.

De focus ligt helemaal op de gemodelleerde look van het lichaam: ‘Evolution Light’ is bedoeld voor mannen en vrouwen die bewust met hun lichaam bezig zijn, regelmatig sporten en belang hechten aan een atletisch voorkomen.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.