Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU casual fietskleding

AGU casual fietskledingDe AGU Bike Casual collectie is een uitkomst voor iedereen, die naast het fietsen ook lekker willen genieten van een terras of bezienswaardigheid langs de route. Zij zien er liever niet uit als een wielrenner in strakke kleding. De AGU Bike Casual kleding heeft dan ook de looks van vrijetijdskleding, maar het comfort van professionele fietskleding.

Een onderdeel van de AGU Bike Casual collectie zijn de shorts en zip off pants in heren- en damesmodel. De casual shorts en zip off pants hebben een geïntegreerde binnenbroek met zeem, die eenvoudig vastgezet kan worden in de short. De casual shorts in khaki-kleur en (geheel nieuw) in het zwart kunnen ook perfect zonder gedragen worden zonder binnenbroek. De casual zip off pants kun je door de afritspijpen onderweg makkelijk veranderen in een short. Naast de khaki zip off pants, is er nu ook een herenmodel (AGU Lorenzo) en een damesmodel (AGU Matea) in het zwart verkrijgbaar.

Het materiaal van de shorts en zip off pants is ideaal voor fietsactiviteiten. Het draagt zeer comfortabel, is sneldrogend, duurzaam, functioneel en lichtgewicht.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.