Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Zephyr GTX Lo: nieuwe wandelschoen van Lowa

Zephyr GTX Lo: nieuwe wandelschoen van LowaComfort, grip en design vormen de speerpunten voor de Zephyr GTX Lo. De schoen biedt een perfecte pasvorm, gecombineerd met een soepele zool. Voldoende steun aangevuld met een grote bewegingsvrijheid. Genieten van de natuur, waar je ook bent. Op wandelvakantie, een citytrip of de dagelijkse wandeling, de Zephyr GTX Lo gaat met je mee.

All Terrain modellen zijn de laatste jaren erg populair en met goede reden. Ze zijn een stuk lichter dan Trekking modellen en hebben een modern uiterlijk. De Zephyr GTX Lo is zeer multifunctioneel; voor city, performance en comfort. Geschikt voor dagelijks gebruik, nordic walking of het uitlaten van de hond. Voor de sportieve of recreatieve wandelaar, het dragen van de juiste schoenen is een must. Wandelen draait om natuur, conditie, het hebben van een doel. De nieuwste collectie van Lowa is het middel om dit doel te bereiken.

De leest die wordt gebruikt om de Zephyr GTX Lo te produceren voldoet aan de nieuwste inzichten op het gebied van orthopedie en anatomie. Lowa biedt de wandelaar, naast bescherming en ondersteuning, een schoen waarin hij zich goed voelt. Een schoen die zo lekker loopt, dat je vergeet dat je hem aan hebt.

Veloursleder maakt de Zephyr GTX Lo uitermate rekbaar. Het materiaal is bestand tegen scheuren, flexibel en zeer robust. Leer neemt relatief veel waterdamp op en zorgt ervoor dat het voetklimaat gewaarborgd blijft.

De binnenkant van de schoen is gevoerd met Gore-Tex, een synthetisch topmateriaal. Enerzijds is dit materiaal ademend, anderzijds is het volledig waterdicht. Een perfecte combinatie in natte en koude weersomstandigheden. De rubberen zool zorgt voor goede vering, demping en stimuleert het correct afrollen van de voet door de grote flexibiliteit. De Zephyr GTX Lo is uitgerust met een zool die optimale grip en loopcomfort biedt.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.