Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Lowa kids collectie

Nieuwe Lowa kids collectieKinderen zijn altijd in beweging, of het nu op skates, mountainbike of te voet is. Elke dag beleven ze als een grote ontdekkingsreis, met spannende avonturen en nieuwe ervaringen. Onze kleine helden moeten onbezorgd van deze dagelijkse belevingen kunnen genieten en daarom hebben ze schoenen nodig die alles kunnen verdragen. Lowa is de juiste keuze, een schoen die niet kapot te krijgen is!

De nieuwe Lowa kids collectie heeft een ruime keuze in kindersneakers en outdoor kinderschoenen. De Marvin Mid is een sportieve halfhoge kindersneaker met flexibele rubberen zool en EVA tussenzool voor optimale ondersteuning. De schoen is gevoerd met textiel en de buitenkant is van stevig, maar flexibel veloursleder. Voor kids die liever een stoere lage sneaker dragen is er de Adrian Lo, een sportieve schoen met dezelfde geweldige gebruiksbestendige eigenschappen als de Marvin Mid. De kindersneakers van Lowa zijn al verkrijgbaar vanaf EUR 54,95!

Ook onder onze kasteelhelden en kleine avonturiers bevinden zich echte buitenliefhebbers. Samen met ouders of scouting lekker op stap in de buitenlucht, gaat natuurlijk vergezeld van een stevig paar schoenen. De AL-K Joshy GTX Lo is een comfortabele outdoor kinderschoen, gevoerd met Gore-Tex. De buitenkant is gemaakt van duurzaam veloursleder. Daarnaast is deze schoen voorzien van de speciale Lowa AL-K zool.

Kids die liever een iets hogere outdoor schoen dragen houden zeker van de AL-K Felix GTX Mid: een lichte boot voor elke weersomstandigheid met Gore-Tex voering, en wederom een buitenkant van verloursleder. Ook deze schoen is voorzien van de Lowa AL-K zool. De nieuwe Lowa kids collectie: voor ieder wat wils!

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.