Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Damesrugzakken van VAUDE: voor en door dames

Damesrugzakken van VAUDE: voor en door damesOf het nou gaat om de boodschappen in de supermarkt, een flinke boswandeling of een tocht door de bergen, je ziet ze overal: dames met een rugzak. Bij VAUDE ligt de focus in productontwikkeling en marketing al jaren op de dames. In het verlengde hiervan lanceerde VAUDE in de afgelopen jaren verschillende producten die in samenwerking met een groep vrouwelijke gebruikers ontwikkeld en ontworpen zijn. Naast de functionaliteit is het voor dames erg belangrijk hoe het product eruit ziet qua design, kleurstelling én extra's.

Nieuw voor 2009
De damesrugzakken van VAUDE zijn dan ook intussen verkrijgbaar voor alle doeleinden: van 12 tot 55+8 liter met keuze uit een klep of rits. Nieuw voor de VAUDE modellen in 2009 is het extra tasje voor alle kleine attributen, de frisse moderne kleuren en de “Tacora 20+4”: een zeer complete rugzak met Aeroflex rugpand.

Draagcomfort
Kenmerkend voor alle damesrugzakken is het draagcomfort: de rugzakken zijn uitgerust met speciale schouderbanden die aangepast zijn op de vrouwelijke vormen en daardoor meer bewegingsvrijheid geven bij de schouders en de borst. Qua materiaal heeft VAUDE haar keuze laten vallen op zachte stoffen: de binnenkant van de (schouder)banden is bijvoorbeeld voorzien van een bijzonder sterke fleece-stof. Ook aan het design heeft VAUDE gedacht: de rugzakken zijn verkrijgbaar in moderne kleuren die afgestemd zijn op de VAUDE kleding. Ten slotte voorzien ze in een aantal praktische extra’s. Zo is de binnenkant van de rugzak licht van kleur, waardoor men snel een mueslireep, camera of windbreaker kan vinden. Een regenhoes zit standaard bij alle rugzakken, evenals een opening voor het Aquarius drinksysteem.

Tacora 20+4
De Tacora is een sportieve damesrugzak van 20 liter (te vergroten tot 24 liter) met een ideaal ventilerend rugpand (Aeroflex) en verstelbare schouderbanden (F.L.A.S.H.). De Tacora heeft een hoofdvak dat met een rits afsluitbaar is, een ondervak (ook toegankelijk via een rits) en 2 netzijvakken. De heupband is gepolsterd en voorzien van kleine met rits afsluitbare zakken. De Tacora is – evenals de Gomera 18 en de Maremma 26 – verkrijgbaar in de kleuren offwhite, polar/lightbrown, orchid/lightbrown, lindengreen/lightbrown en rusty/lightbrown. Adviesverkoopprijs Tacora 20+4: €65,-, Gomera 18: € 60,- en Maremma 26: € 75,-. Adviesverkoopprijs Aquarius drinksysteem van 2,5 liter inclusief schoonmaakset: € 26,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.