Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus Meal Set: de complete outdoor-keuken

Primus Meal Set: de complete outdoor-keukenHet Zweedse merk Primus heeft voor de actieve buitensporter een handige en veelzijdige tool ontwikkeld: de Meal Set. Met deze set heb je het belangrijkste kookgerei voor onderweg bij je. Sterker nog, de acht onderdelen met in totaal vijftien (!) functies (en misschien ontdek je er nog wel meer) vormen tezamen een complete outdoor-keuken.

Met twee diepe borden, een kruidenflesje (spice jar) voor drie specerijen, een flesje voor bijvoorbeeld olie, een afsluitbaar bakje, een outdoor cup, een folding spork (mes, lepel en vork ineen) én een snijplankje dat tevens kan dienen als vergiet, rasp en mes heb je alles binnen handbereik. Dat alles voor slechts 360 gram. Alle onderdelen zijn gemaakt van het makkelijk schoon te houden Polypropyleen. Goed om te weten: het materiaal is vaatwasbestendig en kan eventueel ook in de magnetron.

De adviesverkoopprijs is EURO 20,95 en de set is er in drie kleuren: rood, zwart en groen. Nu in de outdoorwinkels verkrijgbaar. De Outdoor Cup, de Spice Jar en de razend populaire Spork zijn overigens ook los te koop.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.