Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De nieuwe adilibria van adidas eyewear

De nieuwe adilibria van adidas eyewearDe adilibria collectie van adidas eyewear koppelt sportieve functies aan een trendy montuur en speelt zo in op de behoeften van de actieve vrouw. Het nieuwste model in de adilibria familie heeft een half montuur, veel technische snufjes en een subtiel bloemenpatroon op de pootjes. Een echt sportmodel om mee te joggen, golfen, fietsen of beachvolleyballen met een elegante uitstraling. De unieke filtertechnologie maakt van de nieuwe adilibria een innovatieve topper.

Shock proof!
Het extreem lichte, sportieve model leent zich perfect voor zowel een actieve als een meer ontspannen levensstijl. Ook dit model van de adilibria collectie heeft alle functionele kenmerken die we van adidas eyewear mogen verwachten. De perfecte pasvorm zorgt voor maximaal draagcomfort. Het Quick-Release Hinge™ Systeem is een waardevol onderdeel. Bij een hevige klap of schok springen de pootjes vanzelf van het montuur om onherstelbare schade te vermijden. Vervolgens kunnen de pootjes weer snel en gemakkelijk op hun plaats gezet worden. Nieuw in de adilibria collectie is de TRI.FIT optie waarmee de pootjes aangepast kunnen worden aan de vorm van het gezicht in drie verschillende standen.

RX Ready
Voor vrouwen die glazen op sterkte nodig hebben, kan de adilibria worden uitgerust met de RXready performance insert™. Dit zo goed als onzichtbare optische opzetstuk wordt achter de filters op de neusbrug vastgemaakt. Dankzij het nieuwe RX Adaptersysteem is het ook mogelijk glazen op sterkte in het montuur te zetten.

De adilibria is verkrijgbaar bij de gespecialiseerde sportwinkels en opticiens in verschillende kleuren. Adviesverkoopprijs vanaf EURO 143,-.

Voor meer informatie: https://www.adidas.com/eyewear

Andere recente nieuws-items met betrekking tot adidas Sport eyewear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.