Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Leki Trekking speciaal voor vrouwen

Leki Trekking speciaal voor vrouwenGebruik voor elke dag of op extreme expedities? De nieuwe Leki trekking collectie voor vrouwen is overal geschikt voor. Deze trekkingstokken zijn net zo ruig als het terrein waar ze op gebruikt worden. Het revolutionaire Super Lock System werkt extra licht, wat betekent dat je geen kracht hoeft te gebruiken om de stokken veilig vast te zetten. Het Soft Antishock Systeem absorbeert trillingen en zorgt voor optimaal comfort. De Leki Ultralite trekking ladies range is speciaal ontworpen en aangepast op het vrouwelijk lichaam, voor optimale prestaties.

De Leki trekkingstokken zijn gemaakt van aluminium, zodat ze ultralicht zijn. Daarnaast zorgt de speciale greep van de modellen Shiva Antishock en Devine Antishock ervoor dat de pols een natuurlijke en ontspannen positie inneemt.

Het veiligheidsriempje aan de trekkingstokken is zeer comfortabel en eenvoudig aan te passen. Ook modder en zachte aarde is voor de Shiva en Devine geen probleem: de speciale performance basket zorgt ervoor dat de stokken niet wegglijden.

Het Soft Antishock Systeem kan zowel in- als uitgeschakeld worden. Bij een wandeling bergop kan het systeem worden uitgeschakeld, terwijl het systeem bergaf een verlichting biedt aan schouders en armen. In vergelijking met de Leki trekkingstokken voor mannen en uniseks modellen, zijn de modellen Cressida, Shiva Antishock en Devine Antishock kleiner en zijn ze voorzien van een smallere greep. Daarnaast zorgt het aangepaste formaat ervoor dat deze modellen nog lichter zijn.

Voor meer informatie: https://www.leki.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot LEKI:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.